Valokuvat

Grillaamista ja kohtaamisia Sampolan Sammonpuistossa -tapahtuma 25.5.2022. Väkeä oli runsaasti ja grillimakkarat sekä kahvi- ja mehutarjoilu maistuivat yli odotusten. Suuret kiitokset kaikille tapahtumaan osallistuneille ja vapaaehtoisille sekä Setlementti väelle!

Sampola soi ja voi hyvin -toiminnallinen tapahtumapäivä 17.9.2021. Lämpimät kiitokset kaikille yhteistyökumppaneille, Porin kaupungin eri toimialojen ja Yhteisen Keittiön väelle, vapaaehtoisille, ideoijille, neuvonantajille, Sampolan pelimanneille ja Sampolan asukkaille. Valokuvat N.Kaiho

2021 elokuussa viisi päivää kestävä Sampolan kesäleirin yhteistyössä MLL:n Satakunnan piirin Porkkanapesä -toiminnan kanssa. Leiriin kuului montaa retkeä sekä kivaa yhdessä tekemistä ja olemista Sampolassa.

2021 kesätoiminta Itätuulessa. Yhteistyössä Porin kaupungin sivistystoimiala, Mannerheimin Lastensuojeluliiton Satakunnan piirin Porkanapesätoiminta ja Setlementti Pori.

13 päivän aikana monipuolista toimintaa 1.-6.luokkalaisille.

2021 kevään retket: perheretki Ähtärin eläinpuistoon ja ryhmäläisten toivomat heppahetket sekä Yyterin retki. Kesä!

Ryhmätoiminta: mukavaa yhdessäoloa 2020 syksy -2021 kevät

Retki Peikkovuorelle. Vaikka satoi koko päivän, retki oli osallistujien annetun palautteen mukaan ihana.

Tyttöjen itsensä suunnittelemat partyt.

Sammonpuiston grillitempauksessa yhteystyössä Porin perusturva, Yhteinen Keittiö ja Setlementti Pori .

Kesäloman päättäjäiset Kirjurinluodossa.

Sammonpuiston penkkitempaus. Maalit saatiin Porin kaupungin infran kunnossapidosta.

Kesätoiminta Itätuulessa. Yhteistyössä Itätuulen koulu, Sampolan nuorisotila, MLL:n Satakunna piiri ja Setlementti Pori

Skidin tekemä kappale kesätoimintaan osallistujien omaa kesäkonserttia varten.

2020 keväällä siirryttiin etäkouluun. Näin ollen myös ryhmätoimintaa jatkettiin netin kauttaa. Tapaamisissa vaihdettiin kuulumisia, tehtiin hauskoja voileipiä, esiteltiin rakkaita lemmikkejä ja uusia hauskoja hahmoja.

2020 hiihtoloma ilman suksia.

Osallistujien palaute.

Pitsaa ja musaa -tapahtuma samana aikana kahdessa paikassa: Itätuulen Salongissa ja Sampolan nuorisotilassa.

Tunnelmallista Joulua -konsertti vasta-avatun Itätuulen koulun ruokailutilassa. Joulumusiikkia Sonja Lindén & Terhi Heino & oppilaat. Joulukortit oppilaiden korttipajasta. Tunnelmallisen konsertin idea syntyi oppilailla. Toteutuksessa mukana koulunuorisotyö ja vanhempainyhdistys.

Luontoelämyksiä kaikkien ulottuville -projekti toukokuu 2019 – tammikuu 2020. Rakkaudella porilaisille. Nuorten ryhmä kuvaa mielenkiintoista kohdetta 360 kameralla. Samana aikana toinen nuorten ryhmä on palvelutalossa ja välittää kuvaa sekä virtuaalilaseihin ja televisioon. Näin ollen palvelutalon väki saa osallistua retkeelle, vaikka istukin nojatuolissa. Yhdessä nautitaan retkieväät.