Ajankohtaista

Syksy 2021

Sampola soi ja voi hyvin -toiminnalliseen tapahtumapäivän ohjelmaan on lisääntynyt LASTEN DISKO

Kesäloman päättäjäisiä vietettiin 9. ja 10.8. yhteisötila Salongissa pienryhmätoimintaan osallistuneiden lasten ja nuorten kanssa.

Setlementti Pori järjesti yhteistyössä MLL:n Satakunnan piirin Porkkanapesätoiminnan kanssa Sampolan kesäleirin ajalla 2.-6.8.2021 Aluehallintoviraston myöntämän rahoituksen turvin.

Kevät 2021

Setlementti Pori osallistui yhdessä Porin perusturvan kanssa kesä-heinäkuun 2021 aikana Keittokiertue -tapahtumiin Sampolassa, jota järjesti Yhteinen keittiö -hanke yhdessä seurakunnan ja muiden ruoka-aputoimijoiden kesken.

Koulujen kesäloma-ajan toimintaa alakouluikäisille järjestettiin yhteistyössä Itätuulen koulun, Sampolan nuorisotilan ja MLL:n Satakunnan piirin Porkkanapesätoiminnan kanssa ajalla 7.-23.6.2021. Setlementti Pori sai kesätyöntekijän Kesäduuni OP:n piikkiin kautta kesätoimintaviikoille.

Yhdistyksen kevätkokous on maanantaina 10.5.2021 klo 18. Kokous järjestetään etäyhteydellä, liittymislinkki on lähetetty jäsenille sähköpostitse.

Minkälaista toimintaa sinä ja sinun perheenjäsenesi toivoisivat Sampolan alueelle?  Sampolan alueen kotitalouksiin, joissa ei ole mainoskieltoa, jaetaan 5.5. kysely. Kyselyyn vastaus- ja palautusaikaa on 18.5. asti, joten palautathan kyselyn siihen mennessä K-market Itätuuleen, Kouvonraitti 1, tai Itätuulen kirjastoon, Kalskeentie 9, lasten koristelemiin palautelaatikoihin. Näistä paikoista löytyy myös lisää kyselylomakkeita. Kyselyyn voi vastata myös kyselyssä olevan linkin tai QR koodin kautta. Kysely on avoin kaikille. Setlementti Pori kiittää teitä kaikkia arvokkaista vastauksistanne ja mielipiteistänne alueen toimintojen kehittämistä varten.

Setlementti Pori on mukana Kesäduuni OP:n piikkiin 2021. Sinä 15-17-vuotias nuori, hae meille töihin 18.4.2021 mennessä! https://www.lyyti.fi/e/?p=s&k=c8ff75a0d4981dad0360ad52

Toivotamme kaikille lumista ja kekseliästä talvilomaviikkoa! Valitettavasti jouduimme perumaan laskettelu-/pulkkailupäivän, retken Ähtäriin ja elämyspäivän tallille karanteenin vuoksi. Toimintamme jatkuu maaliskuussa.

Setlementti Porin kevätkauden toiminta on käynnistynyt. Toimintaa jatketaan Itätuulen koululla ja yhteisötila Salongissa koronarajoitukset huomioiden. Rajoituksista johtuen toimintaa voidaan järjestää vain koulun oppilaille luokittain pienryhmissä.

Syksy 2020

Yhdistyksen syyskokous järjestettiin 17.12.2020 klo 18 etäyhteydellä voimassa olevien rajoitusten vuoksi.

Joulun lähestyessä järjestimme koulun soluissa ja yhteisötila Salongissa kortti- ja piparipajoja. Saimme koulun 9.lk:n oppilaan TET-harjoittelujaksolle Setlementti Poriin ja avuksemme erilaisiin työtehtäviin. 11.12. jalkauduimme Sampolan alueelle jakamaan asukkaille hyvää joulumieltä kera korttien ja piparipakettien.

Koulujen syyslomatoimintaa järjestettiin yhteistyössä Sampolan nuorisotilan ja MLL:n Satakunnan piirin Porkkanapesä-toiminnan kanssa 20. ja 22.10. Setlementti Pori järjesti lisäksi retkipäivän 21.10. Peikkovuorelle, Ellivuoreen.

Vallitsevien kokoontumisrajoitusten puitteissa järjestimme yhteistyössä Yhteinen keittiö -hankkeen ja Porin perusturvan kanssa 11.9. Yhteinen grillihetki -tapahtuman Sampolan Sammonpuistossa.

Syksyllä uusien koronarajoitusten tullessa voimaan saimme luvan järjestää toimintaa oppilaille koululla ja yhteisötila Salongissa kohdennetusti luokittain, rajatut osallistujamäärät ja kasvomaskisuositukset huomioiden.

Setlementtien lapsi- ja nuorisotyön toimijat järjestivät 25.8. webinaarin, johon Setlementti Pori oli kutsuttu esittelemään Luontoelämyksiä kaikkien ulottuville -hanketta, joka toteutettiin Rakkaudella porilaisille -hyvinvointirahan turvin syksyllä 2019.

Kesäloman päättäjäisiä vietettiin 7.8. Kirjurinluodossa pienryhmätoimintaan osallistuneiden lasten ja nuorten kanssa.

Kevät 2020

Setlementti Pori osallistui kesä-heinäkuun 2020 aikana Keittokiertue -tapahtumiin Sampolassa ja Väinölässä, jota järjesti Yhteinen keittiö -hanke yhdessä seurakunnan ja muiden ruoka-aputoimijoiden kesken.

Koulujen kesäloma-ajan toimintaa järjestettiin yhteistyössä Itätuulen koulun, Sampolan nuorisotilan ja MLL:n Satakunnan piirin Porkkanapesätoiminnan kanssa ajalla 1.-17.6.2020. Setlementti Pori sai kesätyöntekijän Kesäduuni OP:n piikkiin kautta kesätoimintaviikoille.

Koronatilanteen vuoksi emme voineet järjestää ryhmätoimintaa normaaliin tapaan paikan päällä Itätuulen koululla tai yhteisötila Salongissa, mutta järjestimme ryhmissä etäyhteyksien avulla tapaamisia. Kun koulut siirtyivät kevätkauden lopuksi takaisin lähiopetukseen, mekin saimme järjestää ryhmissä kevätkauden päättäjäisiä paikan päällä.

Setlementti Pori on mukana Kesäduuni OP:n piikkiin 2020. Sinä 15-17-vuotias nuori, hae meille töihin 19.4.2020 mennessä! https://www.lyyti.fi/e/?p=s&k=7aD28C29E7DCEF1dd25d7e

Yhdistyksen kevätkokous on maanantaina 30.3.2020 kello 18. Kokous järjestetään etäyhteydellä, liittymislinkki on lähetetty jäsenille sähköpostitse.

Koronavirustilanteen vuoksi Setlementti Porin ryhmätoimintaa ja tapahtumia ei järjestetä toistaiseksi. Tiedotamme toiminnan käynnistymisestä, kun se on mahdollista.